China hdd boringsmachine fabrikant
Thuis

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Bedrijfsprofiel

   

Begon Zwaar de Machinesco. van Jiangsudilong, Ltd, als lid van de Internationale Maatschappij voor Trenchless-Technologie (ISTT) en de Maatschappij van China voor Trenchless-Technologie (CSTT), trenchless R&D sinds 1998. Zij is één van de eerste gespecialiseerde privé bedrijven geen-graaft binnen technologische ontwikkeling en bouw in China. Het bedrijf heeft onze eigen techniekdochteronderneming. Allerlei producten worden eerst toegepast op onze eigen projecten, dan zal het R&D-centrum volgen van baanplaats terugkoppel en verbetering dienovereenkomstig word, definitief verkopen wij het product aan andere klanten.

Onze machine is reeds verkocht aan India, Rusland, Indonesië, Vietnam, Singapore, Australië en andere landen van de wereld. Wij zullen onze verplichting van kwaliteitsproduct, geschikte technische ondersteuning en de verenigbare dienst zoals altijd handhaven, en uw orde zal een nieuw begin voor onze samenwerking op lange termijn zijn. Één keer de overeenkomst ziet slechts eenvoudige zaken, maar de dienst op lange termijn zal de vriendschap getuigen.

 

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

  Is Zwaar de Machinesco. van Jiangsudilong, Ltd (Nanjing Dilong geen-graaft Techniekco., Ltd) een lid van de iInternationalmaatschappij begonnen de forTrencless technologie (ISTT) en de Maatschappij van China voor Trenchless-Technologie (CSTT), het toepassingsonderzoek van trenchless technologie in 1996 en geworden geregistreerd in 1998.Jiangsu Dilong is Zwaar Machinesco., Ltd het eerste gespecialiseerde privé bedrijf in trenchless technologische ontwikkeling en bouw in China.

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
1 2
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : DILONG

Aantal werknemers : 250~300

Jaarlijkse omzet : 20000000-25000000

Opgericht Jaar : 1998

Export pct : 40% - 50%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Horizontale directionele boren Machine voor verkoop Van goede kwaliteit Horizontale directionele boren Machine voor verkoop Van goede kwaliteit Horizontale directionele boren Machine voor verkoop